Geile amateur sandy1989 (32)

Acties

Informatie

sandy1989 (32)

Bericht van sandy1989

ik hou van een heel erg lekker pikant gesprek maar mijn toys gebruik ik zeker ik ben zowel een dom als een sub dus beide kan in een gesprek of uitvoering van opdrachten via de cam wil je meer weten kom dan maar snel tot dan liefs sandy

Informatie over sandy1989

Naam: sandy1989
Leeftijd: 32
Woonplaats: Heist-op-den-Berg
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: rood
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag erg gezond en drink graag cola zero coctails wijn. Mijn hobbie(s): koken lezen muziek shoppen. Mijn favoriete muziek is beetje van alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op donker haar en niet al te smal. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy Style en mijn favoriete plekje(s) zijn nek en tussen de dijen. Bij mannen val ik op hun ogen en brede schouders I love it :). Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: geduldig oprecht en eerlijk. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: ogen. Mijn levensdoel is: lang en gelukkig leven. Mijn levensmotto is: get up dress up en never give up. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is niets met anaal extreem of plas en dergelijke seks ook niets met dieren en niet te jongen mensen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou